فصل چهارم «زخم کاری» چگونه به پایان می‌رسد؟ + فیلم جعفر یاحقی: استاد باقرزاده نماد پیوند فرهنگ و ادب خراسان بود رئیس سازمان تبلیغات اسلامی کشور: حمایت از مظلومان غزه و لبنان گامی در مسیر تحقق عدالت الهی است پژوهشگر و نویسنده مطرح کشور: اسناد تاریخی مایملک شخصی هیچ مسئولی نیستند حضور «دنیل کریگ» در فیلم ابرقهرمانی «گروهبان راک» پخش «من محمد حسن را دوست دارم» از شبکه مستند سیما (یکم آذر ۱۴۰۳) + فیلم گفتگو با دکتر رسول جعفریان درباره غفلت از قانون انتشار و دسترسی آزاد به اطلاعات در ایران گزارشی از نمایشگاه خوش نویسی «انعکاس» در نگارخانه رضوان مشهد گفتگو با «علی عامل‌هاشمی»، نویسنده، کارگردان و بازیگر مشهدی، به بهانه اجرای تئاتر «دوجان» مروری بر تازه‌ترین اخبار و اتفاقات چهل‌وسومین جشنواره فیلم فجر، فیلم‌ها و چهره‌های برتر یک تن از پنج تن قائمه ادبیات خراسان | از چاپ تازه دیوان غلامرضا قدسی‌ رونمایی شد حضور «رابرت پتینسون» در فیلم جدید کریستوفر نولان فصل جدید «عصر خانواده» با اجرای «محیا اسناوندی» در شبکه دو + زمان پخش صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۱ آذر ۱۴۰۳ فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (یکم و دوم آذر ۱۴۰۳) + زمان پخش حسام خلیل‌نژاد: دلیل حضورم در «بی‌پایان» اسم «شهید طهرانی‌مقدم» بود نوید محمدزاده «هیوشیما» را روی صحنه می‌برد
سرخط خبرها

مراسم روز «شعر و ادب پارسی» هم زمان با سالروز درگذشت سیدمهدی شهیدزاده در مشهد برگزار شد

  • کد خبر: ۸۱۱۵۹
  • ۲۸ شهريور ۱۴۰۰ - ۱۰:۱۸
مراسم روز «شعر و ادب پارسی» هم زمان با سالروز درگذشت سیدمهدی شهیدزاده در مشهد برگزار شد
مراسم «روز بزرگداشت شعر و ادب پارسی» با عنوان «شعر ایثار» هم زمان با نخستین سالروز درگذشت مرحوم سیدمهدی‌شهیدزاده، از شاعران معاصر که سال‌ها در مشهد زندگی کرده بود، در قطعه هنرمندان آرامستان بهشت رضا (ع) مشهد برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز - مراسم «روز بزرگداشت شعر و ادب پارسی» با عنوان «شعر ایثار» هم زمان با نخستین سالروز درگذشت مرحوم سیدمهدی‌شهیدزاده، از شاعران معاصر که سال‌ها در مشهد زندگی کرده بود، در قطعه هنرمندان آرامستان بهشت رضا (ع) مشهد برگزار شد. مرحوم شهیدزاده متولد ۱۳۱۵ در کرمان بود و احداث «انجمن ادبی و فرهنگی پویا» در مشهد از جمله اقدامات فرهنگی او در این شهر است.

در این رویداد که مدیران فرهنگی و جمعی از شاعران و نویسندگان خراسانی حضور داشتند سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی گفت: شعر از اولین هنر‌هایی است که با دفاع مقدس پیوند خورده است.

به گفته امینی، شعر و ادب فارسی، جوهره و چکیده فرهنگ غنی ایران محسوب می‌شود. بین زبان فارسی و فرهنگ فارسی پیوند دو جانبه‌ای وجود دارد و این دو وام دار یکدیگر هستند و فرهنگ ایران در قالب زبان فارسی ماندگار شده است.

او گفت: هر کجا از زبان فارسی سخن می‌گویند زبان فارسی را به شعر می‌شناسند: اشعار حکیم سخن، فردوسی بزرگ کسی که همه ما افتخار میزبانی او را داریم، همچنان هیجان، حماسه و غرور را منتقل می‌کند، وقتی شعر «بوی موی جولیان» رودکی را می‌خوانیم حس اشتیاق به وطن در درونمان ایجاد می‌شود، اشعار عرفانی مولانا را از شرق آسیا تا غرب اروپا می‌خوانند و تحسین می‌کنند، اشعارا عطار، خیام، حافظ و سعدی و ... در اعصار مختلف پرچم دار فرهنگ و ادب فارسی هستند و به احترام تمامی این شاعران ۲۷ شهریور به عنوان روز شعر و ادب فارسی به صورت نمادین نام گذاری شده است.

به گفته این مقام مسئول وظیفه همه ماست از زبان فارسی مراقبت کنیم، درست نویسی زبان مورد تأکید و وظیفه همه ماست، بی مبالاتی و غلط نویسی به ویژه در فضای مجازی این زبان را تهدید می‌کند باید از ظرفیت این زبان در دیپلماسی فرهنگی استفاده شود، استفاده از ظرفیت دیپلماسی فرهنگی در روابط فرهنگی و بین المللی از موضوعات مورد تأکید مقام معظم رهبری است.

سرپرست اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی همچنین شعر را جزو اولین هنر‌هایی دانست که با دفاع‌مقدس پیوند خورده است: اشعاری که شعرا سرودند تبدیل به سروده‌هایی شد که در دفاع مقدس، اعزام به جبهه و خطوط مقدم خوانده می‌شد و با انتقال روح حماسه به جامعه نقش تأثیرگذاری داشت که برکات آن را نیز دیدیم. وظیفه ما در قبال دفاع مقدس به پایان نرسیده است. یک زمانی جنگ بود و وظیفه داشتیم در جبهه‌ها حاضر شویم و از کشور دفاع کنیم اکنون نیز وظیفه داریم فرهنگ ایثار و شهادت را با زبان روز به نسل جدید منتقل کنیم.

در پایان این مراسم آرامگاه مرحوم سیدمهدی شهیدزاده و شهید سروی‌ها و مرحوم قاسم سروی ها، گلباران شد. سید محسن مصطفی زاده و راضیه رجایی نیز اشعاری را با مضمون ارزش‌های انقلاب اسلامی خواندند.

 

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->